Witam wkońcu jako tako ogarnąłem mechanike w mojej suzuki więc zakłądam temat ;d. Katana jest z roku 2004 chłodzona cieczą. Została kupiona w wakacje zeszłego roku. Jechała max 60km/h więc oddałem ją do mechanika. Założyli tam tecnigasa rs 2, a miesiąc później dokupiłem airsala 50. Bardzo długo walczyłem z mułem z miejsca, dopóki wczoraj nie zadzwonił trzeci mechanik że to była wina źle posładanego wariatora(w złym miejscu była podkładka). Na sprężynkach s6 czerwonych nie miał wogóle muła ale stratował z bardzo wysokich obrotów więc założyłem spowrotem seryjne, teraz ma małego mułą z miejsca więc jak będe miał troche kasy to kupie jescze białe i pomarańczowe sprężynki i popróbuje. Tutaj są zdjęcia mojej Katanki:
.
Plany na wiosne:
Kupic sportowy wariator
Przełozenia malossi + sr
Pomalować na czarny mat + jakaś zieleń ponieważ zaliczył ślizg, ma dużo zdartego lakieru a z podnóźków zaczyna zdzierać sie lakier.
Obecne osiągi są mi niedokońca znane poieważ docieram cylinder ale myśle ze ok 75-80 pojedzie
katana super a zakladaj te czerwone sprzezynki to nic ze z wysokich startruje wlasnie dobrze ja tak samo mam one po jakims czasie ci sie rozciagna tak jak by i bedzie coraz mniej
No na tych zwykłych teraz nie jakieś tragedii jest tylko lekki muł, więc jak będe coś zamawiał z mielocha to przy okazji zamówie pomrańczowe, bo jakbym teraz zamówil to 20zł za przesyłke.