Zbiornika oleju nie mam odłączonego, a co do regulacji to napisałem ze sprawdziłem świecie i ma idealny koor więc nie mam po co regulować. Myśle że to jednak będzie wina tych sprężynek a jak to nie pomoze to wtedy zastanowie się nad większą dyszą
Ja piernicze juz nie moge z tym skuterem. Zamontowałem te sprężynki s6 czerwone i centralke polini +15% przy rolkach 3g jest jescze gorzej dodaje gazu słysze ze obrty rosną a koło w miejscu potem zaczyna się kręcić i jechac ale dalej jest mega muł. Nakęciłem filmik jak się wkręca jak stoi w miejcu: http://www.youtub...ture=g-upl. Na rolkach 6,2g(seryjnych) jest jescze gorzej bo wogóle się na wyższe obroty nie wkręca. Myślicie że to moze być wina rolek? Wsadziłym np 5g bo mam testowe tylko że koperty zostały u mechanika ;/ Jutro je statmtąd wezme i zobacze, ale jak myślicie co moze byc problemem? Sprawdizłem na seryjnej centralce dział tak samo jak na polini +15
Edit: Przy zakłądaniu dzwonu zauważyłem ze w srodku jest dosyć fioletowy- to mozę być tego wina?
Edytowane przez Waldekk dnia 21-08-2012 20:11
Ja piernicze co za boty głupie zaśmiecają tylko tematy cały czas ;/ Też włąsnie myślałem nad cięższymi rolkami mam zestaw 4g-5,5g tylko ze koperty z rolkami 4g zostały u mechanika dzisiaj musze tam podjechac i wziąść od nich te rolki i popołudniu zobaczymy czy coś dały. Jak nie to zamowie jescze sprężynki s6 białe i pomarańczowe i będe testował wszystkie mozliwe kombimnacje bo to jest niemkożliwe żeby tego się nie dało wyregulować