Witam!
Mam zamiar wstawić do swojej katany wydech LeoVince TT. Co muszę zrobić aby polepszyły mi się osiągi?. Co dostane w zestawie rolki czy sprężynki? Czy musze je zakładać?
Piszę ten temat bo chce się dowiedzeć czy jak poprawnie wyregulować skuter by dobrze chodził z tym wydechem.
Radził bym tobie kupić inny wydech no ale dobra. W zestawie dostaniesz 2 rodzaje rolek 4g i 5,2g. Radził bym abyś sprawdził na których ci się lepiej jeździ (przypuszczam że na 5,2g). No i to wszystko.
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Dysze jeszcze musisz kupić trochę większą. A leo TT to jest głupi wydech. Jak masz te 400zł to dodaj trochę i kup yasuni z, leo S albo jakiś używany z wyższej półki.
Edytowane przez wander dnia 18-01-2008 23:05
On sie pytał co ma zrobić żeby naregulować a nie co ma kupić za leo tt. Wracając do tematu odblokuj go i kup większą dysze załóż lżejsze rolki i sprężynki sprzęgła
Edytowane przez wander dnia 18-01-2008 23:07
Tylko dobrze radze, bo skoro nie wie co jest w zestawie to znaczy ze nie kupił jeszcze i chce go ochronić od tego błędu. Sam miąłem wiele wydechów i teraz już wiem ze należny kupić raz a dobrze, a tt to badziew.
Nie zmieniaj dyszy. Nie ma po co. Będziesz sie tylko niepotrzebnie bawił z gaźnikiem. Odblokuj i załóż roleczki ewentualnie sprężynki z zestawu.