no już kur.. nie mam siły 3 razy założyłem nowe uszczelki pod cylek dobrze dokręcane kluczem dynamometrycznym wszystko git chodzi pali jeździ chce odpalić słyszę jak załapuje i gaśnie odkręcam zbiorniczek od płynu bulbul i dym co kurw.a jest z tym złomem prosze o pomoc nie taką jak dokręć głowice wymień uszczelki czy odpowietrz układ to nic nie daje co jeszcze może być jeszcze napisze jak założyłem arisala 50 ze słabą kompresją nic się nie działo bo tam są simeringi nie uszczelki czy da się jakoś założyć simernigi pod orginalny cylek bo [cenzura] już siły nie mam całe 2 miesiące siedze przy tej kupie plastiku i nie chce to chodzić !!!!!!!co jest
jakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
:komplet przeło od sr
i v max 75-80 km\h cyl seria
No a co mamy Ci powiedzieć, już 10 takich samych tematów zakładasz i pytasz o to samo... dorośnij człowieku i czytaj to co do Ciebie napisaliśmy. Jak już Ci mówiono ze 100 razy, gdzieś na pewno masz nieszczelność, a jest to spowodowane najprawdopodobniej złymi uszczelkami, nierówną głowicą, nierównymi czołami cylka lub złym poskładaniem. I skończ pytać w kółko o to samo, tylko oddaj to do mechanika, bo widać sam się z tak trudnym zadaniem nigdy nie uporasz...
suzun też mi się tak wydaje bo załozyłem przytarty cyl arisal z głowicąco ma simeringi i było git tylko że słaby bo przytarty dlatego też chcę kupić cały komplet cylek tłok i głowica
jakieś stuki jakieś puki to suzuki
mega tuning mechaniczny
olini sc
:komplet przeło od sr
i v max 75-80 km\h cyl seria
Przeskocz do forum:
Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)