witam jakie tlumiki polecacie prosilbym o podanie plusow minusow, chodzi mi o odblokowae tlumiki do 400-500zl nowy uzywany jaki polecanie ?
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
Ja mam wydech na sprzedanie Giannelli Silencer. Mozecie wiezyc lub nie ale w moim skucie ( WRK2 z 2002r ) podniosl v max z 60 na 75 km/h i bardzo fajnie sie zbiera. W niedlugim czasie bede jeszcze mial zx'a calego polerowanego ( koncowka tez spolerowana i nie ma znaczka zx, ale jest to zx mozna sprawdzic po spawach i umiejscowieniu napisau leovince hand made )
Ja mam wydech na sprzedanie Giannelli Silencer. Mozecie wiezyc lub nie ale w moim skucie ( WRK2 z 2002r ) podniosl v max z 60 na 75 km/h i bardzo fajnie sie zbiera. W niedlugim czasie bede jeszcze mial zx'a calego polerowanego ( koncowka tez spolerowana i nie ma znaczka zx, ale jest to zx mozna sprawdzic po spawach i umiejscowieniu napisau leovince hand made ) Cena za giannelli 250 zł a za zx'a 350 zł do lekkiej negocjacji.
ile da vmax nie wiem a coś około 10-15km/h?...a plusy?..i minusy?...no jest dobry do zwykłego cylka..więc ci spasi...minusy? nie wiem?..chyba nie ma..
a czy blokady to nie pytaj mnie...ehehe