Witam!
Dzisiaj podczasruszania zauważyłem że Moja katanka wchodzi na obroty dochodzi do 18-20 km/h zamula traci obroty i potem znowu przyspiesza do max 40km/h i w z wariatora podczas pracowania silnika wydobywa sie dziwny dzwiek jakby klekotanie. Czy ktos mi powie jaka może być teog przyczyna i co zrobic żeby szybciej jechal oczywiscie.
(Suzuki Katana 2000r. zablokowany, tłumik leovince TT)
Edytowane przez marcinek321 dnia 04-10-2009 15:40
Kup przełożenie wtorne od apki sr albo na mielochu a to klekotanie to moga byc zjechane rolki wymiana rolek kosz 30 zł i jezeli wymienisz na ciezsze to powinien wiecej pojechac
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika
a ten muł to przez sportowy tłumik Pomógł
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika
Słuchaj jezeli wymienisz rolki na ciezsze to bedziesz szybciej jechal jezeli na lzejsze to bedzie szybciej ruszal cos kosztem czegos
80-85 zalezy czy silnik jest zdrowy <pomogł?