ja mam next r tez kupilem nowy... po wyminie rolek i wario malossi fly nie polecam... o 19 lece zalozyc zielone sprenzynzynki sprzengla i powiem co i jak...
Edytowane przez BarteK dnia 30-05-2007 16:40
Najbardziej lubianym i chyba jednym z lepszych w tym przedziale cenowym to ten tecnigas next r ja mam w swoim leo vince TT i tez niejest zly ale teraz zakupil by jakis lepszy moze ktos jest chetny na zamiane z doplata z mojej strony na jakiegos np; yasuni albo cos podobnego
BartezZ a jak Ci chodzi po zmianie na tecnigasa? Ja polecam tecnigasa i Lasera XPro ale go nie znajdziesz za 400zł Chyba, że używany i pozatym on jest dobry do cylindrów klasy sport 70ccm... PZDR
Zobacz co z tym sprzęgłem jest, moze masz inne wymiary dzwonu, a inne sprzęgła? Ale raczej nie. Jeszcze pokombinuj rolkami i powiedz co się zmieniło. pzdr
chyba wezme next r. mam teraz seryjny wydech zablokowany w dodatku i dzie mi po prosstej 70km/h jak myslicie ile pójdzie na tym?? czy opłaca sie kupic ten wydech w chromie??
Ja kupiłem DOPPLER i mi jedzie bez przełożen sportowych 80 , a jechała nie całe 60..... Polecam DOPPLER , a dostaniesz go za jakieś 150 zł używke , a nowy 150 Euro.... Mozna obejżec w moim temacie "DOPPLER" 049