mam katane wersje telefonica Movistar posiada sportowy wydech leo TT i ostatnio zamontowalem przekladnie topracing ale niestety nic niedala ... bo ta wersja chyba niema blokady na przekladni . Obecnie leci mi 75 na prostej i chcial bym sie dowiedziec o ile zwiekszy sie predkosc po kupnie wariatora np : polini speed control , i jakie wario wogule najlepiej proponujecie
Ja mam molossi i mi tylko zniwelowala dziury w przyspieszeniu i nie mam wersji telefonicamuvistar czy jak jej tam w starej budzie i mi 75 leci na nieoryginalnym tlumiku z innego scoota ;]... wario ci usunie dziury w przyspieszeniu i da ci lepsze przyspieszenie.
siemka. na gg mi sie nie odzywasz..... mam takie same wario jak ty mi chciales sprzedac.... rolki 7,1g i zulta sprenzyne molossi no w poruwnaniu do seryjnego wario z rolkami 4,9g polini i zulta sprenzyna metrakit to TROCHE lepiej ale teraz zaczelo mi sie cos dziwnego dziac z katana :/
co do tematu to predkosc powinna sie zwiekszyc. nie wiem dlaczego ale to wario malossi nikomu nic nie daje a powinno bardzo duzo. kup Polini speed control. Moze to przez regulacje wario malossi nie dalo wam lepszych osiagow ?