heh yasuni Z to wyzsza polka lepiej pasuja do 70 ccm ale do 50 tez a miedzy zx a next r to bierz next r super wydeszek sam go mam super klank a z osiagami nie wiem :
tecnigasa next R mialem w starym skucie i polecam fajny tlumiczek i co najwazniejsze daje efekt teraz w katanie mam Leo TT no i bym zmienil RR jest nawet spoko co??
artur16 pisz normalnie... Zależy ile masz pieniędzy. Ja polecam Next R, ma on troche lepsze niskie obroty i mniej muli. Aby nie mulił to wario trza założyć.
Ps. Każdy wydech muli troszeczke.
ty qba na gieldzie stala katanka z zx to tak fajnie na wolnych pracowala normalnie jak ursus 360 ^^ nie no taki ladny glosik niezagosny... no jak sportowy tlumiczek
ursus jest bardzo sportowy ej a na której giełdzie macie skuterki? ja byłem w kielcach dzisiaj i mic z czesci prawie nie ma:/ a uzywanych skuterów może z 5...
qba... w slomczynie k.Grujca... jestem tam co tydzien... jest duzo zeczy tiningowych w hujumuju skuteruw no i itp ;] a gdzie proponujecie kupywac tlumiki ? na jakiej stronie i jaki ostatecznie proponujecie ?? moze ktos jest chentny na urzywany gianelli za jakies 250zl :]
jak chcesz kupic tanio musisz dobrze szukac i porownywac ceny z kazdej strony. na jednej wydech kosztuje 610 zl a na innej 430 zl. jest roznica. warto tez szukac uzywanych na forach o skuterach.