Chciałbym pomalować w swojej katanę lusterka, pokrywę akumulatora, obudowę filtra powietrza, mocowanie tylnego amora i plastik za siedzeniem na kolor skutera.Myślałem jeszcze nad tylnym nadkolem...czy je pomalować na jakiś kolor czy je wyrzucić ,wypolerować pokrywę wariatora i sprzęgła i pomalować na chrom i polerować pokrywę przekładni...Proszę o opinie i dobre rady A oto zdjęcie mojej katany http://img78.imag...602pu9.jpg
Pisz poprawnie!!!! Używaj Alt!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez Daniez dnia 02-10-2008 14:22
No dobry pomysł masz ale jak chcesz wygładzić nad kole to lepiej by wyglądało jak byś wymienił filtr na stożek >lepiej będzie wyglądać. Nie wiem po co Chcesz chromować pokrywę przekładni (nie waria i sprzęgła) jak i tak tam nic nie widać. A patrzą na katankę to bardziej jeździsz po błocie (deszcze czy nie deszcz) to byś musiał czyścić wszystko na błysk od spodu
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki
~stopka boczna Buzzetti
~aaa i podstawa...niebieskie diody w soczewkach
Aj akurat teraz taka uwalonja bo z kumplem do lasu sie wybrałem ja nie chce wygładzać nadkola...chodzi mi o błotnik nad tylnym kołem...nie wiem czy go pomalować czy go wywalić całkiem...i jeszcze wpadłęm na pomysł żeby wszystkie śrubki pomalować na kolor skuterka a pokrywe przekładni poprostu wypoleruje....ale nie wiem czy lusterka malować i ten plastik za siedzeniem i obudowe filtra..I nie wiem na jaki kolor felgi pomalować...jaki kolor felg pasowałby do zielonego skutera?
Edytowane przez karol1251 dnia 02-10-2008 18:24