hehe no no mi fajka prawie caly czas spada przy wysokich obrotach bo napoczontku swieca na samym kabelku byla podlonczona teraz fajke zalozylem za 5zl i jak wiencej obrotuw dam to spada. jak juz jade na miasto to zawsze odruchowo ja poprawiam :upset:
ja na starym tłoku i na nowym 70 tak mam , to jest jedna z przypadłości naszych mieczy... jest wyjscie... podwyrzszyć obroty , kit ze głośniej troche chodzi ale jazda jest wygodniejsza wiem co mówie sam tak zrobiłem i polecam :bigrazz:
049
a ja mam ze ma ciezko wystartowac katana jak jade i np ustane na swiatłach i potem che ruszyc to sie muli i jak gaz przytrzymam to zgasnie musze popuscic i potem jeszcze raz dodac:/
Pieotrekpushupek ty masz przykrecona fajke ? <wow>:bigeek: do czego ? do cylindra ? mozesz kupic fajke ngk i swiece z takim gwintemi to sie zakreca ale mi sie gwint tej swiecy zjechal i teraz co 50 m. fajka mi spadala wiec zamontowalem stara dopoki nie kupie jakiejs swiecy
hehe... ja dzisaj dostalem od mielocha olej i swiece ngk r. poczekam na tlumik zmienie olej zaloze swiece rolki i zobaczymy. jak dalej mul bendzie to katana idzie na sprzedaz ;(
A ja mam pytanie mi także gaśnie właśnie po przezimowaniu więc tak daję radę albo obroty podkręcić lub sprawdzenie czy świeca jest nie wypalona trochę...ja właśnie chcę ją sprawdzić ale nie wiem jak się do niej dostać bo przeciż w katanie tłok jest poziomo..napiszcie jak wiecie jak się do niej dostać...PZDR