Wygładzanie tyłu ;)
|
grzybeks |
Dodany dnia 06-04-2008 11:36
|
Nowy
Data rejestracji: 31.08.07
Status upomnienia:
|
Ja własnie zacząłem robic nadkole w mojej katance, wyciąłem już schowek i dopasowałem bak, troche zaluje szczerze mówiąc, bo mogłem wstawic zamiast oryginalnego baku np. bak od spryskiwaczy od samochodu, lub od innego skutera... nadkola jeszcze nie wyciąłem, ale we wtorek zabieram sie do pracy, zostalo mi tylko popodłączać przewody ( 30 min ) i wyciąć nadkole ( też żaden problem ) fotki potem wstawie na forum...
Mam katane z 1999 r. prawie seryjny silnik, wyregulowany przeze mnie, przyspieszenie nieziemskie, wypas do stuntu. Kolor niebieska perla, odśrodkowe plastiki są pomalowane złotą perłą i ogolnie dbam o szczegoly, wiec ryfle itd. wszystko jest zamontowane. |
|
|
|
Smaku |
Dodany dnia 06-04-2008 11:44
|
Stały bywalec
Data rejestracji: 01.04.07
Status upomnienia:
|
grzybeks napisał/a:
Mam katane z 1999 r. prawie seryjny silnik, wyregulowany przeze mnie, przyspieszenie nieziemskie, wypas do stuntu. Kolor niebieska perla, odśrodkowe plastiki są pomalowane złotą perłą i ogolnie dbam o szczegoly, wiec ryfle itd. wszystko jest zamontowane.
Takie rzeczy to raczej w dziale WASZE KATANY |
|
|
|
grzybeks |
Dodany dnia 20-04-2008 07:17
|
Nowy
Data rejestracji: 31.08.07
Status upomnienia:
|
Zamontowałem nadkole ( wczesniej napisalem, ze wyciąć nadkole to nie problem, nie prawda.... Uj*balem sie z tym ostro... ) efekt jest nieziemski, jedna sprawa... nie dochodzi mi paliwo.... bak jest skierowany do dolu i wszystko splywa do tego mieszalnika, ale te kable ktore odchodza od mieszalnika idą jakby do gory, moze to jest powodem ze moja katana po 30 sekundach gaśnie ?? odpowiedzcie predko |
|
|
|
emilBRKN |
Dodany dnia 09-06-2009 14:25
|
Nowy
Data rejestracji: 20.03.09
Status upomnienia:
|
a nie próbowaliście zmienić baku na mniejszy
? |
|
|
|
Bolek |
Dodany dnia 09-06-2009 15:57
|
Coś wiem
Data rejestracji: 09.02.08
Status upomnienia:
|
zamontuj mieszalnik pod schowskiem wtedy będzie wszystko ok
Polini Sport 70ccm / SERIA
Malossi Multivar + 6,5 g
Gianelli Silencer
RMS Racing Pro + czerwone sprężynki
Stożek
Sprężyna centralna +22%
odblokowany króciec ssący
Wygładzenie tyłu z czaszki Roxa
Polerki
Czerwony Karter
Kiera BMX
Rejestracja przy silniku
Sprzedam suzi na części info PW |
|
|
|
gawronix |
Dodany dnia 19-07-2009 16:11
|
Nowy
Data rejestracji: 18.07.09
Status upomnienia:
|
Daniez! Musisz przodem Kask Wkladac Szczeka w dul i Lightem ci wejdzie Ja Mam Ozone Kask I Shoei i all wchodza
Interesuje Cię Scooter tuning? Te forum jes dla ciebie www.mototun.pl/forum !! Piszcie w powitalni że jesteście od Gawronix |
|
|