no pewnie ze sie z bambusem znamy... a co macie cos do mnie i do bambusa ? tesc mechanik ostatnio za wymiane cylka pompy wodnej waria przeglond sprzengla i takie tam duperelki 50zl wziol a potem curce dal na lody a gaznik drugi zalozyl ustawil gaznik i zatankowal do pelna... a co nie mozna od 16 lat juz zyc razem ?
Edytowane przez BarteK dnia 18-05-2007 17:18
Można i bardzo dobrze A co do tematu to nie tylko wnerwia mnie katana ale tez sklepy, w których zamawiam części... Czekam już z 2 miesiące na części i nic... jeszcze nie wysłali. Zamawiam ze sklep.jednoslad.pl chyba drugi raz i ze skutercentrum.pl któryś tam raz. ... !! NERRRRRRRRRRWWWWWY!!
Tu nie chodzi o to, że to mieloch czy inny sklep tylko o dostępność towaru, na skutercentrum.pl dużo ludzi kupuje i mają ciągle zapotrzebowanie na towar i nie wyrabiają im dostawy. Mają za dużo promocji
15 praktycznie razem mieszkamy hehehe :bigrazz: ja jak zamawialem na sklep-jednoslad tlumik to jak w srode... w srode pod wieczur mialem wybrac sposub zaplaty a w czwartek juz GLS-em wyslali a co do mielocha to jak zamawiam paczki pod wieczur to pojutrze popoludniu zawsze o 16 dochodzi tez GLS-em