Nom więc tak dziś cały dzień przy katanie wymiary paska :szerokości16,35 grubosc 8,6.. Sprawdziłem cewke zaplonową . sciagam kolo zamachowe wyczyscilem je Kurzu w cewce jak piasku w piaskownicy ... wszytsko wyczyściłem skręciłem . Odpalamy odpalil na kopke ... Nie chciała wejść na obroty jak weszła to tak 10 km/h sie turlała i klekotało w niej . zmieniłem świece bo tata mówił że nie dobra wstawiłem starą przepalonązaczyna jechac klekotalo na poczatku nagle przyśpiecha 45 km na h zawracam i tylko 30 i traci siły jakby chciała gasnąć puściłem gaz i zgasiłem Czy to wina świecy ? Bo jak 2 swiece zalozylem to sytuacja jak na górze... zmienie świece a inne pomyśly może są ? ?
Jak będziesz ją katował na tym zajechanym cylku to dostaną się opiłki z tych pierścieni pod wał i będzie większy kłopot.W ogóle może najpierw oceń kompresje skutera?
ciekawe kur.. czy to wogóle cylek ... kupię swiece jak nie ona to sprawdzam cylek i gaźnik ; ) macie inne pomysły ? wymiary paska git ? 16,35 szer 8,6 grub?
To zły pasek. 17-18 jest dobrze. Kup pasek to tania rzecz.
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Widac ze jestes nowicjuszem To Jes 99% TZW. Przytarcie cylindra
Interesuje Cię Scooter tuning? Te forum jes dla ciebie www.mototun.pl/forum !! Piszcie w powitalni że jesteście od Gawronix
Mi jak pękły piercienie to jako tako chodził , nawet duzych rys nie zrobił , ale był mega słaby nie miał mocy konkretna lipa , potem wysypałem pierscienie w kaawałkach z cylindru.
Hmm no dzieki wszystkim bo Jak cylinder bym sprawdzal to nie zabawa jak wario to tak jutro etap ze swieca jak nie bd chodzilo jak przed tem to sprawdzam gaznik i cylek . a jak bd dobrze chodzilo ze swieca to wiem dlatego mial slabe przyspieszenie bo zjechany pasek ... więc jutro napisze co i jak ; p a z jednej strony przeciwtalerza tam koło waria wyszło takie kółeczko prześwit fioletowy to nic sięniestało od tego ? ;p
Edytowane przez KubaSt dnia 14-08-2009 22:57
NOi kurde dzisiaj święto i nie sprawdze świecy -.- . . .(bo jej nie mam) . A to że przeciwtalerz ma mały prześwit fioletowy z jednej strony to nie jest tego winą ?