To jest dosc spory problem bo nie mozna go przyciąc ladnie ani nic :/ A do stuntu wypada cos z tym zrobić... Nawet bez stuntu wypadałoby cos z tym zrobić bo jak sie patrzy z boku to takie niewiadomo co... Ale katana ma ten swój urok i mozna to jej wybaczyć
tak, z boku troche jakos dziwnie wyglada ale z tylu wy****nie do potegi dobra koniec tu tematu o blotnikach trzeba pisac o ustawianiu obrotow
Edytowane przez CzopAss dnia 20-03-2007 19:47
chlopaki chlopaki co wy gadacie mi Bambus chodzi o ten blotnik nad kolo zeby silnika nie ochlapalo a nie ta deska zeby plecuw nie ochlapalo z ta deska mysle ja zgionc lekko na cieplo
Co do tych obrotów... Moge to próbować ustawiać sam? Nie mam kompletnie zadnej wiedzy o gaznikach i silnikach ale srubką umiem krecic... Moge próbować czy raczej dac to komus doswiadczonemu?
BartezZ wiem o co Ci chodzilo ale zaczelismy tak gadac o tym tylnym blotniku ze troche zrobilismy Offtopica wiem o co Ci chodzi ale ja go zdemontowalem
dobra spoko loko obroty wiem jak ustawic ale nad gaznikiem wychodzi taki knypek co sie prąd podłącza do niego u mnie jest to odłączone ale lezy jakis kabel co nie jest wogle podłączony a jest w nim prąd moze to jest do tego ? jak w srode-czwartek bede zakladal neony to zrobie tego fotki bo niepokoi mnie to :confused:
Edytowane przez CzopAss dnia 20-03-2007 20:15
ale to wlasie to jest ta koncuwka ulamana a jak krence ta srubka w obie strony to nic to nie daje!! tutaj macie fotke na gazniku tego knypka. czy macie jakis kabel do niego podlonczony ?
BarteK dodał/a następujący plik: 20070319052
Edytowane przez BarteK dnia 19-03-2007 19:31