Przede wszystkim bak musisz wrzucic do schowka, zeby to zrobic spora jego czesc trzeba wyciac. Pozatym musisz zbiornik oleju przeniesc blizej schowka. Nadkole najprosciej zrobic z blachy, ale mozna tez pokusic sie o nadkole od scigacza, dopadsowane zywica. Zachecam, bo efekt jest nieziemski.
zalozysz siatke na siedzienie i kask mozesz wozic lub zostawic ewentulanie kupisz torbe na kask i mozesz nosic bez obawy na porysowanie czy kradziez pzdr.
Na tej fotce wszystko wygląda dobrze co gdzie ma być ;] Nie wiem właśnie czy gdzieś nie widziałem przypadkiem jak schowek był trochę ucięty żeby wszedł bak;]
Kamil dodał/a następujący plik: IMG_2660[1]
Edytowane przez Kamil dnia 13-02-2007 19:24
Zacznijmy od tego ze ja nie mam wygładzonego tyłu, tylko widziałem na różnych stronach jak to robili. Jak się nie mylę to obcinali trochę schowek nie bak. Fotke tylko Ci podesłałem;] z innej katany co ma wygładzonego tyła.
wygładzanie oweszem ale w katanie hmm jesli da sie jakeis migacze z tyłu to kompletna wiocha jesli wygladzasz rob juz bez migaczy lub zrob je tak zeby nikt ich nie widział( no oczywscie widział jak migaja )