Siemka.... Mam seryjny tlumik rolki mam zamiar zalozyc 5,5g wario malossi jakie proponujecie do tego sprzeglo do 200zl ? i co radzicie zeby wzroslo przyspieszenie ale zeby v max nie spadl... bo mnie kymco huriance bierze :/
Edytowane przez BarteK dnia 10-05-2007 19:06
wiesz co ci powiem ? a mnie objedzie 4-sów COLIBER ! A ze startu i do 50 ide równo z Aprilia rally 50 ! E tylko te kymko to 70 pyrko ! kumpel ma i popier...a ! Na niebiesko podświetlane zegary i szczęsliwy cały , śmiga jak szalony bo stać go na opony , Przyspiesza pół godziny i w baku ma pełno bęzyny , bo to swinstwo mało pali i tym sie koleś chwali , a jak mnie wyprzedza to ma FUCKETA na plecach rymowanka na temat małych , szybkich! chinczyków jak sie podobała ?
Edytowane przez Fazi dnia 11-05-2007 08:26
049
to musze do sprzengla dzwon zmieniac?? KONIECZNIE?! e to lipa... kurwa co mam zrobic to to zalamka normanie wszyscy sie ze mnie smieja ze tyle kasy wjebalem w skuter i mnie koles 12 latek na kymco bierze
ja mam malossi fly i na seryjnym dzwonie chyba sie do końca nie otwiera...:/ ale juz to pier***e.... stoi w garażu rozebrany i może za tydzien złoże jak mi sie zachce..
A gdzie mozna kupic jakies nie seryjny dzwony sprzegla do katany?? bo nigzie nie moge znalesc? i co wogule daje inny dzwon ? bo tego wogule nie czeje co zmienia dzwon
aha a qba nie sprzedajesz sprzengla P :/ ja chyba jak sie wkurwie to tez katane sprzedam juz mnie ona denerwuje... i jak myslicie da cos mi te sprzenglo na przyspieszeniu ? i kture brac RMS'a czy Malossi ?? moze ma ktos urzywke ? :>
Edytowane przez BarteK dnia 11-05-2007 20:52
ja mam RMS ale tak jak pisalem kupilem zly dzwon bo sprzeglo jest o srednicy 107 mm i taki tez muisi byc dzwon jak malossi jest 105 mm to seryjne CI starczy czhyba ze masz w katanie teraz juz wiekszy dzwon.
ja nie sprzedaje sprzegla.. jeszcze w ten skuter wierze ale jak cos nie tak bedzie po złożeniu to ta katane wyjebe w ...pzd z jej kur** wszystkimi wspaniałymi czesciami ale na bank sie do konca nie otwiera na seryjnym dzwonie.. malossi fly.. to z rms jeszcze gorzej bedzie... jak ma 107mm a dzwon to nie od jakiejs aprilli? nie wiem:/
Malossi Fly moim zdaniem jest lepsze od RMSa ludzie malossi fly kupuja do tuningu EVO. Wiec napewnoe jest lepsze.a dzwon kupilem z aprili sr ale jakos koles chyba mnie oszukal. potrzebuje dzwon 107mm bo sprseglo jest 107 mm
Sprzęgło Hebo "N" d.110 - W budowie mechanicznej podobne do sprzęgła Hebo typu "R", jednak sprzęgło typu "N" zostało zaprojektowane do skuterów po tuningu klasy Sport. Duża możliwość regulacji.
Sprzęgło Hebo Racing d.110 - W budowie mechanicznej podobne do sprzęgła Hebo typu "N". Jednak posiada mocniejsze okładziny.
Ja jak wymienialem sprzeglo to razem z dzwonem paskiem i reszta tych rzeczy ale to tylko dlatego bo mi sie sprzeglo ztopilo i zalalo tam wszystko aluminim az pokrywa mi sie lekko przytopila od wewnatrz ja mam sprzeglo RMS RACING Pro a co do dzwonu to do katany pasuje tylko jeden ten orginalny przynajmniej do tej starszej wersji z soczewkami
a jak mam odkrecic srube na sprzegle??/
chyba mi sie zapieklo bo probowalem juz wszystkiego i nie da radu... wszystko kreci sie razem ze sruba i nie mam tego jak zablokowac, ktos mi moze pomoc???