Siemanko everybody !
Jak wam sie wydaje ile może jechać najszybsza katana w polsce ?
Mam takie pytanko do Was, jakie części i jakie ustawienie bym musiał kupic aby stworzyć potwora , czyli NAJSZYBSZĄ KATANĘ W POLSCE ! nie zrobie tego oczywiście , bo mnie nie stać itp. ale piszcie wasze propozycje , ciekawe co z tego wyjdzie. Jakie częsci i jakiej firmy i jak możecie ile +/- kosztuje
Pozdro
049
napewno kolo 120 a tam znam czlowieka ktory ma aeroxa i wladowal w niego ponad 10 tys. chyba ale aerox mu idzie ponad 120.on kupuje nowe wszystko potem sprawdza i sprzedje i potem dobiera do niego odpowiednie elementy
Ja w ten piatek odbiore swoją... Miałem do wyboru albo 130km/h albo 100 km/h i wybralem 100 bo nie chce sie zabic... Stary mi zrobił prezent na urodziny za 2100 zł LOL...
Kup sobie cylinder na tor za 2.500tys złotych, Potem wydech yasuni carrera 30 potem gażnik conajmniej 21 potem wał evolution jakiś potem wszystkie te wariatory sprzęgła paski itd. potem instalacje NOS i masz potwora ( ni episałem po kolei)
NOS moim zdaniem takie pojemnosci jakimi sie jezdzi w skuterach (50cc-100cc) są za małe na NOS... Ja nawet niechce wiedziec co sie dzieje z cylindrem kiedy wtlaczany jest NOS... Btw. Tak katana jest robiona na odejscie a nie na V-max bo jak juz mówiłem nie chce sie zabic a odejscie zawsze sie przyda zeby na swiatlach pokazac wiesniakowi w bejcy kto jest szybszy do 100km/h :] Wczoraj jak jezdzilem chwile (malo paliwa bylo) to nie dawalem manetki dalej niz polowa a odejscie mial takie ze az kiere gubilem Ale narazie dotarcie wiec nie bede go sprawdzal... 300 km i dopiero gaz do oporu i zobacze co to naprawde potrafi... :]
kurde xD ja mam kase ale zeby ktos w okolicy 30km tym sie zajmowal... same jakies wiesniaki co albo pile motorowe robi albo romety a reszte to belgi wyjebalo i nikogo nie ma xD chyba slyszeliscie w wiadomosciach o Siemiatyczach i okolicach
1800 zł czesci i 300 zł robocizna... Ogólnie to niewiem co w niej siedzi ale wiem ze tłumik mam Technika... Jak pojade na regulacje po dotarciu to dostane liste co mam w niej... Jak na to przyspieszenie co ma na pół manetki to prawdziwa bestia...Zaloze oddzielny temat bo tu robimy OT....
dobra , za katane dajmy dałeś 4000zł + tuning 2100zł co wychodzi 6100zł. Ja biore te 6100zł i śmigam po komisach , kupuje jakiegoś Bandita 600 albo xj 600 i jade blisko 200 ze spalanie mniejszym nim w twoim przypadku :bigrazz: Kto jest za mną ?
049