Witam... Dzisiaj byłem u mechanika i sie dowiedziałem od czego mój skuter tak kaszle.... Za mały gaźnik i prawdopodobnie i skuter nie dostaje paliwa przy wyższych obrotach. Ze startu odejdzie i po kilku metrach ktynk ktynk ktynk...itd.. Więc zaczynam szukać jakiegoś gaźnika 21mm ... I tu kieruje sie do Was , doradzcie jaki i przy waszej propozycju piszcie mi odrazu CENE > Pozdrawiam <
049
Elephant AY to nie jest mocny tuning. ja bym Ci radzil 19 mm kupic 21 mm to za duzo ale jak chcesz. chodzi tu zwlaszcza o spalanie. ja mysle ze 19 mm bedzie bardzo dobre
Czyli wg. ciebie 19 starcza tak ? no bo seryjny przy dyszy 80 to porażka, dobry na dotarcie i tylko na to... bede miał jeszcze dysze 90 , a jak to nic nie da to 105... ale i tak mysle ze czeka mnie zmiana... No to ile musze mieć na taki gaźnik ? ( ceny )
Edytowane przez Fazi dnia 28-02-2007 15:55
049
To żeś mnie załatwił... tez bede mial 70ccm i nadodatek też polini sport i dysze jaką posiadam to ... serja... pozdro w takim razie... Spróbój z tą 105dyszą i niech będzie dobrze..
Siema
seria jak juz pisałem LC ma 14 dawaj dyszę 100 i przy cyklu polini 70 (mam go takze) zupełnie powinno wystarczyć i pamiętaj przełożenia tutaj nasze rumaki są najbardziej zblokowane