Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)
Wszystko o Suzuki Katana AY WR 50 suzuki-katana.nets.pl - Forum dyskusyjne: Co to jest (katana nie pali)
Mam problem taki ze polegą na tym ze to co zaznczylem na zdjęciu białą strzałką przez to katana mi wogole nie kręci tlyko słychac taki pstryk i nic nie kręci. Od czego to jest i co to jest wogóle?
Edytowane przez Kamil dnia 20-09-2007 18:46
to jest przekaznik rozrusznika,najlepiej zrobisz jak podlaczysz rozrusznik bezposrednio do aku jak kreci to bedziesz mial pewnosc ze poszedl przekaznik
moze inaczej,odkrec rozrusznik podlacz jakis kabelek do tej "wtyczki" w rozruszniku(+) a nastepnie dotknij obudowa rozrusznika do klemy z (-) jak zakreci to masz pewnocs ze rozrusznik jest ok a przyczyny szukaj w instalacji (moze to byc przekaznik) ja mialem ten sam problem wymienilem przekaznik i wszystko dzialanowy jast drogi ok100zl ja kupilem uzywke za20 i jest wszystko ok!mozesz tez tak zrobic 20-30 zl to nie wielki wydatek a,jak sie okaze ze to cos innego to te pieniadze nie obciaza zbytnio Twojego budzetu.Pozdr...
Oki to sprawdze w weekend. Poszla ta częśsc daltego ze katana nie palila wczesniej i meczylem ją rozrusznikiem kopoka ma dojsc za nie dlugo i zobaczymy.