Mam mały problem katance otóż moja suka jest mało żwawa tzn mało elastyczna... przyśpiesza jako tako coś jakby chciała a nie mogła... Kolega seryjną sr'ką odstawia mnie jak chce nie wiem co jest jak się wkręci to idzie ale do 40km/h nie ma checi do zycia... mam te sprężynki niebieskie malossi no i niebieską polini no i niby powinno być git a to go dławi jakoś i w ogóle... Może dysza za mała 55 ? Wsadizłem 72 no to już w ogóle nie chciał jechać.
Pomóżcie, doradźcie co mam zrobić (rolki 5.5g) lekko zjechane
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Stary ja mam rolki 5.6 to sie zbiera jakoś ma kopyto ale ja mam wr 2004r więc jak ty masz zjechane to przynajmiej 4,9 polini kup i dysze tą 55 załóż jak masz serie gaźniczek
Przeskocz do forum:
Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)