Mam wielki problem z instalacją w mojej katanie spaliły mi się kompletnie wszystkie żarówki. myślałem że problemem może być regulator napięcia ale wygląda w porządku. ostatnio zauważyłem spięcie we wskaźniku paliwa nawet palić przestał czy to może być przyczyna sfajczenia wszystkich żarówek. odłączyłem wskaźnik i chodzi normalnie ale nie mam prądu w całym skuterze. czy można ominąć jakoś licznik żeby był wszędzie prąd czy muszę kupować licznik a jak tak to gdzie go dostane
Będzie nagroda...
Edytowane przez Baton dnia 06-05-2010 10:09
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Pewnie regulator klęknoł... i nie pyskuj ! Bo osama Cie za***bie
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Nie wiem o jakie spięcie chodzi tak nie ma co się spiąć. Po regulatorze nic nie widać że jest zjarany a może Ci bezpiecznik najzwyczajniej poszedł ? Najlepiej oddaj do elektryka chyba że ktoś inny ma jakiś pomysł