mam katane z 2001 roku i przedtem miała zarąbiste przyśpieszenie a teraz nie ma takiego i nie raz nie może zapalic na kopke i prosze abyście mi wysłali zdjęcia swoich gazników bo ja mam jakiś dziwny a czy te przyśpieszenie to może być coś z rolkami i oczywiście za pomoc pomógł
Patryjos
OCZYWISCIE ROLKI MAJA DUZO DO TEGO,SPRAWDZ STAN ROLEK I TY ZAPODAJ FOTKE GAZNIKA BEDZIE PROSCIEJ powodzenia mam nadzieje ze pomogelem
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
ale cos musialo sie przeciez z[cenzura] wiec nie widze narazie potrzby zmiany rolek jak nie wie jaki stan pisze ze mial buta ze startu a teraz lipa wiec cos nie tak zrozumienie
SUZUKI KATANA AY50 Performance !
Chyba jak miał buta a teraz nie ma to te rolki mu sie zjechały co nie rozważajcie wszystkie możliwe problemy
Kobieta jest jak motocykl tylko najlepsza cie satysfakcjonuje i nie wezmierz jej dopoki nie zajrzy do silnika
Wykręcasz gaźnik i czyścisz przepłukujesz go rozpuszczalnikiem czy czym tam chcesz...w ostateczności woda bo ona tak szybko nie wyparowywuje i ciężej jej się pozbyć z zakamarków gaźnika. Przedmuc[cenzura]esz cały układ dyszy skręcasz all. I zobaczysz że będzie lepiej a jak coś to żuć okiem na rolki w jakim stanie, nie zaszkodzi wymienić;P
SUZUKI KATANA WR 1998r. stumpf
70mm
Tun mech.
~Yasuni R BlackEdition
~wariator Hebo NG
~seryjne nie blokowane przełożenia (~13,8)
~pasek Malossi Special Belt
~stożek TNT
~dysza: 80
~rolki: Stage6 4,3g
~centralna +30% TopRacing
~sprzęgła niebieskie Hebo
~króciec 19 wypolerowany
~i....oczywiście 0 blokad
opt.
~lampa Revo Lexus Style
~przedłużka IGM 25mm
~przyciemnione kierunki