Więc mam w katanie wymieniłem regulator wlożyłem aku niemam swiatel i podswietlenia nadal a zuważyłem że od mechanika wrócił ze mam kostke w srodku z 1 wsuwką ten kabel idzie od magneta tam pod spodem i szukalem 2 kostki niema zeby podlaczyc ta kostke ! biała kostka przewod biało czerowny.
katana sprzedana aktualnie jeżdże suzuki rm 125 !! Zachęcam wszystkich do off-road pozdrawiam Piotrek !
masz foto jaki oprnik to kabel mam z kostka nei podlanczony !
katana sprzedana aktualnie jeżdże suzuki rm 125 !! Zachęcam wszystkich do off-road pozdrawiam Piotrek !
do jutra jak ktos da foto gdzie ten kabel idzie daje + pomógł ;d
Tu macie link http://img114.ima...c00019.jpg do fotki tego kabla jak mówiłem on idzie pod ten wentylator czy co !
da ktos odpowiedz nikt mi zadnych przeróbek w niej nie robil wiec moze ten kabel w kostce idzie gdzie pod magneto czy jak ?
Może ten kabel idzie do cewek odpowiadających za dostarczanie Energi do oświetlenia (zauważ że prąd do świateł nie jest pobierany z akumulatora tylko bezpośrednio z cewek
SUZUKI KATANA WERSJA WR 2003r
wytlumacz kolego dobry gdzie są te cewki tu gdzie ten czarny wentlator po stronie tlumika odkrecic i patrzeć?
Ale ten kabel wychodzi z tych cewek pod spodem tego czarnego wentylatora !
koledzy z forum zajrzyjcie pod ten wentylator i zoabczcie czy u was jest taki kabel i gdzie idzie pleas
tutaj mam fotke http://img38.imag...00022p.jpg gdzie ten kabel idzie do tej cewki jakies zobaczcie u was od tej cewki gdzie wychodzi wam prosiłbym bardzo
wielkie dzięki za pomoc ciężko wam zajżeć gdzie ten kabel idzie ?
Jest taki kabel w katnie oryginalny z białą kostką a kabelek biało-czerwony ale jest to kabel od rozrusznika i jest wpinany do takiej samej kostki. Działa ci rozrusznik ?
wlasnie nie działa mi rozrusznik ! tylko niemam nigdzie tej 2 kostki do podlanczenia tego rozrusznika ?
wiec pytanie do wszystkich gdzie kabel od rozrusznika wam idzie ??
Hmmm mi idzie pod nogami obok kabla do proądnicy (niedaleko tłumika)
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
jak wyglada ta prądnica ten kabel idzie ci do stacyjki ?