Witam chciałbym się dowiedzieć jaką przyczyną jest ,że przy ok ruwnych prędkościach 50 60 70km/h dziwnie chuczy takie narastające uuuuuuuuuuu!!! czego to morze być przyczyna!!:confused:
Ja miałem coś podobnego kiedyś jak miałem jeszcze seryjny gaźnik przy 70 ccm to było coś takiego ze do 3/4 gazu normalnie szedł a jak juz do końca gaz sie wzięło to żadnej mocy nie dawało tylko chuchał właśnie tak dziwnie
no to normalka.... ja mam jeden problem ze od 0-50 ma 13 sec a od 0-95 5 sec i nie wiem co go boli... a drugie problemu na seryjnym filtrze mialem dysze 65 i paliwo prawie na maxa ustawione (seryjny filter) a teraz zalozylem 70dysze i stozek i mi na maxa podkrencone na powietrze(w proawo) nawet inne regulacje i dalej mi sweice zalewa... co mam zrobic
od 0 - 95 5 sekund ? Zdradz jak to zrobiłeś :smilewinkgrin: coś się chyba Tobie kolego pokiełbasiło... ja narazie nie smigam bo wydechy nie mam . A mechanik mi dzisiaj powiedział ze mam spokojnie jeździć bo mój wał to bomba zegarowa i mam byc ostrozny... Ale spoko , bedzie sportowy wał ... sportowe łożyska.... bedą przełożenia , będzie sprzęgło i wario . Do gwiazdki mam zamiar mieć katane która jedzie 100... a jak nie to nie...:smilewinkgrin:
049
od 50-95 w 5sec lol tobie sie pokielbasilo muj wal korobwy tez zaraz wybuchnie <lol> kupie teraz tel i bede znuw w katane ladowal... na wakacje jade z tesciem do niemiec do pracy skutery kupowac i ze jakis srotuw czensci do skuteruw brac