Mam problem ze wskazówką od paliwa mianowice jak mam tak z pól baku to pokazuje mi pomiędzy drugą a trzecia kropką i czasami wogóle mi skacze w różne strony. Co musze zrobić albo co wymienić???
jeszcze co do wskazowki paliwa to ten wskaznik jest wogule bezsesu bo jak zaleje katana pod sam korek i jzdzie to wskazowka ciakle stoi na full potem po zrobieniu ilus tam km (duzej ilosc) jak zacznie spadac to jest szok i na rezerwie tez moge jezdzic duzo duzo i jeszcze paliwo jest w baku. bezses!
nawet nie kupujcie nowych, to bedzie to samo one sa tak zrobione. na rezerwie spokojnie mozna przejechac z 50 km, bo w baku jest jeszcze z litr paliwa....
katana98 napisał/a:
jeszcze co do wskazowki paliwa to ten wskaznik jest wogule bezsesu bo jak zaleje katana pod sam korek i jzdzie to wskazowka ciakle stoi na full potem po zrobieniu ilus tam km (duzej ilosc) jak zacznie spadac to jest szok i na rezerwie tez moge jezdzic duzo duzo i jeszcze paliwo jest w baku. bezses!
ja na rezerwie tez zaduzo nie pojezdzie bo moja katana pali ok 6L/100km (ale jak na rezerwa to duzo moge przejechac) te czujniki nawet nowe tak pokazuja to juz jest tak zaprogramowane i nic sie z tym nie da zrobic niestety
nie wiem czy o to wam chodzi ale nie wiem czy to dokladniej bedzie. znaczy moze troche dokladniej bo i tak te kreski na paliwa sa za duze odstepy powinne byc mniejsze i gesciej tych kreseczech a nie nagle Ci o 1/4 baku skacze na dol