Siemka... Wczoraj dostalem od tescia stozek pasujoncy do katany jest w niezlym stanie i sa gombki... jaka dysze do tego zalozyc i czy wogle warto zakladac ten stozek(albo jakis inny )
BarteK dodał/a następujący plik: P5130017
Edytowane przez Kamil dnia 23-05-2007 08:14
do tego stozka daj dysze z 70-75 orginalna jest 55 ja wczoraj swoj stozek zgubilem odpadl mi i samochod mi go przejechal (koso turbine na mojej galeri na fotosiku mozna go zobaczyc jak cos ) teraz sobie kupie
STAGE 6 dubellayer ten duzy gabkowy
8.4l ? a nie 6,5l ? mi i tak gdzies duzo zre.... ale ty liczyles w miescie czy na trasie bo mi w miescie do 6 pali a na drasie jak spokojnie jade zaledwie 3...
heh kurde to ja mam 6,5 l czy 7 . mi chyba zre 5/100 a filterek za duzy tez nie mozna za duzo przepuiszczania powietrza tez nie jest dobre. ja wezme e5 lub e6 myslalem nad polini tym takim walcem jakby ale jednak biore e5
BartezZ używaj opcji edytuj! Stożek z reguły kupuje się dla basowego i może minimalnie głośniejszego dźwięku, dla wyglądu i czasami dla lepszego reagowania na manetke gazu Mi się podoba ten filtr A wg mnie dysza 60 nie wystarczy, może ok 75. pzdr