najlepiej to sprężynujące...!! napisz co masz w katanie bo to zależy do jakiego tuna mają być... jak dla seri to niebieski leciutki tunning to niebieskie a jak full tun to czerwone... oczywiście mówie tu o sprężynkach HEBO
Katanka-->http://www.polska...R,50/44213 Kupie przełożenia POLINI/MALOSSI
no tak chce zmienić sprężynki ok sprzęgła i i nie iwem na jakie najlepiej sportowe jakieś a mam cylek 70polini przekładnie pierwotną spręzyne niebieska i tlumniek sportowy
ok na leluchu juz kupywałem nie jedna rzecz i mają dobre ja chce zeby mi leciał tak z 90 a teraz leci 75 przekładnie wtórna tez zamówiłem i na dniach będzie i od razu zakładam
Sprzęgło sie ostatnie wymienia.. polecam tec evo bo jest z poziomu racing a tanie
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Damian99PL napisał/a:
a tlumnik seryjny masz ?? jak nie to kup jakis yasuni ;p
bo polini albo hebo to gorszy? czego akurat yasuni?
Cała katana na cześci!! WSZYSTKO SERYJNE I TUNINGOWE DUŻO ZNANYCH FIRM AIRSAL STAGE6 TOP RACING ITD. GG 8412144 PAVIX@TLEN.PL
Akurat ja mam yaśka... ale nie oftopujmy koledze wsadź niebieskie i bedzie git przy moim tunie wsadzam sobie czerwone