Złamała mi sie ta zagięta blaszka od ślimaka co sie kręci równo z kołem najprawdopodobniej poszła mi jak na kole śmigałem. ma ktos tę blaszke na sprzedaż albo jakiś pomysł żeby mi prędkościomierz działał ? ;D
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
a widzisz ja tez tak mialem... wziołem i wygiełem nową fakt zostanie mała dziurka ale działa normalnie poprostu wes dobre kombinerki lub cos podobnego i zrób nową ślimak bedzie jak nowy.
A robił już ktoś takie coś oprócz "karmelka"??
a jeszcze zobaczyłem na mielochu że przy nowym napędzie prędkościomierza że ta blaszka nie jest taka kwadratowa tylko z jednej strony jest z ukosa a umie tak właśnie jest a licznik nie działa a linka jest dobra ??? http://sklep.miel...1fcf058a89
Edytowane przez joemachina dnia 22-12-2008 20:50
Ja też tak mam jak koledzy wyżej tylko ja mam jeszcze takie dwa ząbki co są na feldze i trzymają tą blaszke to one sie jakos ułamały i co według was mam teraz zrobić...Z GÓRY WIELKIE DZ..
Mi tak samo troche urwało ząbki na feldze ale pojechałem do kolego,który ma spawarke i do ślimaka przyspawaliśmy mocno kawałem blachy i wsadziliśmy na koło teraz elegancko śmiga i nie ma bata aby sie znowu urwało
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%