Witam
Niedawno kupiłem nowy cylek. I pojawił sie problem...
Na głowicy u góry (wiecie napewno) jest miejsce na kolnako. A ja właśnie nie miałem w komplecie takiego kolanka, a od starego cylka nie pasuje .
Nie wiecie gdzie moge dostać takie coś ???
Cylinder: Polini Sport 70cc
Komin: Technigas
Lampa LEXUS
Korbowód wzmacniany
Reszta seria
z cylinderm plini sport ci przyszła taka głowica?? mi z polinim przyszłą z kolankiem i wszystko gra i buczy może ktos si epomylił i nie tę głowice ci przysłał
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
Ale to musiaiło być w zestawie napisz do sklepu, w którym kupiłeś cylinder może nie spakowali albo faktycznie pomylili się i nie tą paczke wysłali ... nieraz tak jest ja zamówiłem świece BPR7HS a przyszła mi BR7HS chyba
Suzuki Katana LC 1999r.
Niezbyt tego dużo:
- wał Top Racing
- wario Hebo Next Generation (4,1g)
- wydech LeoVince Touring - zamiennik oryginalnego
- polerka pokrywy silnika
- niedawno pasek nowy DAYCO
- wkład filtra powietrza TwinAir
- dysza w gaźniku zmieniona z 55 na 65 (reszta blokad zdjęta oczywiście)
Ale nie zamawiałem tego w sklepie internetowym tylko u takiego kolesia który ma sklep z czesciami do skuterów w moim mieście.
I mówił mi że w komplecie tego nie było
Lampa LEXUS
Korbowód wzmacniany
Reszta seria
W takim razie musisz szukać .. a nie pytałeś tego kolesia czy ma do kupienia osobno albo czy nie załatwi ci tego ?
Suzuki Katana LC 1999r.
Niezbyt tego dużo:
- wał Top Racing
- wario Hebo Next Generation (4,1g)
- wydech LeoVince Touring - zamiennik oryginalnego
- polerka pokrywy silnika
- niedawno pasek nowy DAYCO
- wkład filtra powietrza TwinAir
- dysza w gaźniku zmieniona z 55 na 65 (reszta blokad zdjęta oczywiście)
A czy kolanko od głowicy POWER FORCE będzie pasowało do głowicy POLINI SPORT 70cc ??? Bo mam okazje kupić
Lampa LEXUS
Korbowód wzmacniany
Reszta seria