Wydaje mi się że to będą na 100% rolki ponieważ po wymianie tłumika na Yasuni z wymieniłem sprężynę centralną na 22% z orginalnej. i rolki z 6.5 g na 4.9g i muł prawie znikł ale właśnie jeszcze trochę jest .Myślę że rolki 4.0 albo 4.5 g zlikwidują muła.
spężynki sprzęgła zlikwidują muła od 0-10 ale to też nie zawsze... w po zalożeniu sportowego wydechu muł najczęściej wystepuje gdzieś od 30 do 50... trzeba dać lżejsze rolki...
Katanka-->http://www.polska...R,50/44213 Kupie przełożenia POLINI/MALOSSI
No no zgadzam się mam muła od 30 do 50 a na zimnym nie to będą rolki bo start jest bdb tak jak mówicie na ssaniu ciężkie rolki nie mają nic do jazdy a gdy ssanie się wyłączy to katana nie ma siły by się rozpędzić ale myślę że najlepiej kupić zestaw rolek stage
Tak radzę zrobić .Ja kupiłem ten zestawik od 4g w góre i mószę przyznać że nie żałuję.Sprawdziłem jak leci na każdym zestawie i wyszło że 4g najlepiej (bardzo dobre przyspieszenie V-max spadł zaledwie o 2km/h)I 0 jakiego kolwiek muła lub dziury w przyspieszeniu.Jedynie od 0-10 ale powinna to załatwić spręzyna +15.
kup sobie rolki testowe wydadek niewielki i sprawdz na jakiej gramaturze najlepiej chodzi i wtedy na tachkich rolkach mozesz jezdzic i tylko pozniej wymieniasz te koperty