Witam tak jak w temacie co więcej da czy sportowy wariator czy zmiana przekladni teraz katanka ciśnie mi 68km/h ?? co byście polecali i jak ma ktoś używane części na sprzedaz to proszę o kontakt postem lub na gg: 11922981 (chodzi mi o wario sportowe i przelozenia)
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
a ma ktoś może na sprzedaż przelozenia 16/49 czy jakies tam zeby mi v-maxa daly troche?? bo mam teraz oryginalne...
Suzuki Katana '97 GSX-R 50 Suzuki Ram Air Direct ~>Airsal Sport 50cc ~>Wydech Tecnigas Next- R ~>Wał Top Racing ~>Pasek Polini Race ~>Sprzęgło RMS z niebieskimi sprężynkam HEBO ~>Sprężyna centralna Polini +30%
tak orientacyjnie ile ona ma zębów 16/49 ?? i ile byś wołał za nią ??