Posiadam katanke produkcja grudzień 2003 pierwsza rejestracja kwiecień 2004 dostałem ją za dobre wyniki w nauce w wieku 12 lat i według mmnie osiągi mojej katanki zawdzięczam wspaniałemu docieraniu gdyż jak byłem mały bałem sie szybko jeździć i dzięki temu dobrze została dotarta teraz ma zdjętą blokade z tłumika i zdjętą tuleję. Przyśpieszenie rewelacyje identyczne jak aprilia sr factory ditech a nawet ciut lepsze .Mój v-max to 87km/h.
Pytania?? odpowiem
śmię w to wątpić. Katana ma blokade na przekładni na wariatorze jeszcze jest i króciec ssoncy trzeba rozwiercić (niechce robić z siebie jakiegoś znawcy bo nie jestem) ale wydaje mi sie ot dziwne.
jak kupiłeś go nowego to nie ma szans , jeszcze bym miał co do uwieżenia jak to by była z przed 2000r ale nie 2003 i to jeszcze powietrze ! A napewno ci licznik nie oszukuje ? Sprawdz z samochodem... Ale raczej nie łykam tej historii. . . Nie kiedy 70ccm nie ma takiej zwinności
049
Heh albo używana albo licznik nawala lub wersja Telefinica moviestar z normalnymi przełożeniami. Kurde, ściema chyba ale w sumie wierze ile leciała z blokadami??
ta moze odrazu 98 ci leci albo 198? pytania ? nie jaraj sie zbytnio bo lanserów tu nie lubimy jestesmy rowni ogolnie chwalisz sie idelanemu docieraniu a co ma piernik do wiatraka nie ma idelanego docierania nalepiej by bylo jezdzic 20km/h a moze wspomnisz o docieraniu hamulców o ile wiesz ze wogule tarczówke sie pownno dotrzec ?
ogolnie nie wiem czy mierztyłes cztym czy co srednio katana jedzie 70bez blokaz z tłumnikiem poleci 80-85 nara
Mi 80 km/h leciala dopiero po wymianie cylindra i sprzegla na sportowe a do tego tlumik rolki i nowe sprezynki
Edytowane przez KATANA2000 dnia 27-05-2007 09:18
Pisze sprostowanie...leci 78km/h...dziś sprawdzałem jadąc do szkoły...sorry wszystkich że wprowadziłem Wsa w błąd *nie chciałem Was okłamywać ani być"lanserem"*sorry jeszcze raz..
Fazi, moja przed tunem spokojnie osiągała 82 km/h przy dobrym nastroju a przy kiepskim 75-78km/h wiec ja wierze koledze... To jest mozliwe... Katana to 50cc w seri wiec takie osiągi powinny byc normą ale to tylko suzuki wie czemu tak nie jest...