Moj kumpel mial Mottobi wilge (Quest) przez 5 lat nia jezdzil szla 65km/h ale strasznie byl juz dobity nic w nim nigdy niewymienial wygiete mial widelkii bo dal dziewczynie sie przejechac i walnela w drugi skuter naszczescie nie moj
chinole są śmieszne. jak chcesz je tuningowac i odkrecisz plastiki to później juz go nie złozysz tak jak bylo na początku. Taka jednorazówka. Chcesz zaszpanowac przed dziewczyną to kup se questa . Zaszpanujesz, ale nastepnego dnia juz ci sie rozleci
Edytowane przez michu dnia 06-03-2007 23:01
hehe ja jak 2 dni po kupnie katany scigalem sie z matrixem to jak dal glebe na rondzie przy 55km/h to jedna i druga strona plastikuw po calym rondzie w kawalkach byla haha xD ja tam nie lubie tych chinczykuw no jeszcze Focus mi sie podoba...
u mnie az sie roi od chinoli z tych lepszych to tylko katana f12 dwie srki i jedna aprilia rally potem sa chinole jakies kingwaye keewaye i jakies wogole inne chinczyki
CzopAss: zegary są inne. Ja mam Zilliona 04 i ma skale do 120 km/h
Suzuki Zillion: a w sygnaturze jakos Zilliona nie widać Czesci pasuja od Katany LC
Mam go dopiero od wczoraj ,wiec duzo nie moge o nim napisac. A Zillion jest na zachodzie tak samo popularny jak Katana. Czy jest drogi - ja za swojego dałem 500 euro Brakuje mi tylko kopniaka i akumulator nie żyje, ale to detale.
EDIT: A co do różnic, to tak jak ktos juz napisal: przednia owiewka. Poza tym Zillion ma inne zegary, z tyłu bęben zamiast tarczy i wiekszosc modeli jest chłodzona cieczą
Edytowane przez jackass dnia 26-08-2007 00:42