Witam mam pytanie wiem że mój skuter za mało paliwa dostaje co zrobić żeby większą dawke paliwa dostawał i mam problem bo chcialem dysze wymienic ale ja mam taką dziwną długą ;// na mielochu ani na allegro nie ma takiej mam gaźnik keihin jak ktoś by miał normalny tani gaźnik albo dyszę taką to proszę pisać bo jak dodaje gazu z miejsca tak odrazu na pełny gaz nie reaguje musze od polowy bo jak dodam caly to gaśnie a jak wezne od połowy i później caly to sie wkręca fajnie ale całej siły nie chce dać ;// Ale się rozpisałem jak by ktoś miał gaźnik na przykręcanie tani z takimi dyszami wiecie zebym mogl kupic na allegro/mielochu to pisać z góry dzieki i nie pisac nr gg bo nie mam gg ;p
Ta dysza o jakiej mówisz to dysza wolnych obrotów ona niema nic wspólnego z jazdą na obrotach zmien dysze główną na taką o 10 rozmiar większą
Suzuki Japońska precyzja
Suzuki katana 2001r
Tuning Mechaniczny:
-Malossi Sport 70
-Olej Malossi 7.1 Full Synt
-Tłumik Hebo new performer
-Wał Top Racing STD
-Rolki polini 6.2g
-Rozwiercony kruciec
-Centralka Biała Malossi
-Mebranki polini
-Przekładnia z SR'ki
-Wariator Mallosi multivarn
-Łozysa wału SKF
Tuning Optyka :
-Niebieska i czerwona dioda pod zegarami
-Niebieskie taśmy LED pod sqtem
-Dekiel Polerowany
-Tunel Czarny mat
-Lotka z wersji WR
-Silnik w czrnym macie
[cenzura] myslalem ze to wszystko problem ze za malo paliwa dostaje okazalo sie ze kapturek nie byl dokrecony byl tylko tak wsadzony az zaplon odcinalo i jechal 30-40 juz sam nie wiedzialem co mu jest teraz u[cenzura]ilem kawałek kabla zajebiscie kapturek przykrecilem i az mi sie beczec ze szczęscia chcialo hahaah tak zajebiscie chodzi tylko ze snieg topnieje i woda na asfalcie i strasznie pochlapalo po silniku a blotnika nie mam ;// dzieki wam wszystkim ziomy jestem tak ucieszony bo 10 min temu to zrobilem xD
Przeskocz do forum:
Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)Can't open file: 'fusion_forum_observer.MYI'. (errno: 145)