BarKal12 napisał/a:
noto masz dobrze ja właśnie szukam kogoś z okolic co ogarnięty w skuterach a zwłaszcza katanach
no spoko ale ja nie wime jak te swiatła zrobic elektryk mi patrzył i muwiłze diody i alternator nie rozrusnzik tylko alternator ze poszeł i ze trzeba całego rozebrac gdzie alternator sie znajduje w kataNie bo nie bardoz wwiem gdzie
BarKal12 napisał/a:
no wiem wiem .. kurde za daleko a przydał by mi sie taki w okolicy ostatnio jak jechałem to gościu w Andrzejewie ma katane śliczną w nowej budzie mmmm
ja mam katane w starej budzie ale tez na chodzie prawie ze tlkyo ładowania nie ma
no ja też nie bardzo chce oddawac do mechanika wole robić sam albo po znajomości zrobić dobrze zrobił ale jak on mi go porysował ! nie wiedziałem od czego to jest wczesniej nie było moze gdzies sie wyjebał : P
daneos wymień regulator napięcia i będziesz miał ładowanie. Nie zwlekaj z tym bo może ci moduł spalić . Ja też tak miałem tylko ja jeździłem z tym aż wkoncu spaliły mi się żarówki . Miałem całe szczęście ze modułu mi nie spaliło
Bartek ok ? xd haha fajnie by towyglądało jak bym mógł to wym wpadł kurde u was teżtak jest ze jak chcecie kliknąć cokolwiek to musicie potem F5 klikać cały czas ?
manieks818 napisał/a:
daneos wymień regulator napięcia i będziesz miał ładowanie. Nie zwlekaj z tym bo może ci moduł spalić . Ja też tak miałem tylko ja jeździłem z tym aż wkoncu spaliły mi się żarówki . Miałem całe szczęście ze modułu mi nie spaliło
ale to w przodzi jest tak ktos mi muwił ze to diody a do wymiany i alternator
mówie ci to regulator żeby się upewnić możesz tam napięcie pomierzyć ja też tak miałem mechanik mi mówił żebym jakomś diode prostowniczą wymienił czy caś a to wina regulatora poszukaj jakiejś używki zaraz dam ci linka
Mechanika;
-cylinder Power Force aluminium 50cc
-gaźnik Arreche 17,5
-rozwiercony kruciec na 17,5mm
-stożek RMS
-wariator Polini Speed Controll
-komplet rolek Polini od 4.0g do 6.0g
-sprężynki sprzęgła Stege 6 czerwone
-sprężyna centralna Polini +15%
-przełożenia od SR
-wymienione wszystkie uszczelek (Tec) i i oleje (przekładniowy -Chipol , a do mieszanki Makita)
-szczęki chamulcowe Gafler
-wydech Metrakit hand made alu
-pasek Motoforce
-Gas box
Optyka;
-felga tył z nowej budy
-malowanie kraterów na kolor aluminium
-czerwony amorek w środku polerka
-polerowany dekiel i króciec
-skrucony chlapacz i wymieniony błotnik na krótki z nowej budy
-stożek w niebieskiej zabudowie
-przyciemniona tylnia lampa
-Diody Led w soczewkach
-dóżo nowych naklejek Str8 i Polini
-przedłużka amorka
-lotka od WR
http://allegro.pl...67882.html
do tego zadzwoń ale wątpie bo gościu jest jebnięty ostro za przekładnie top reicin mi powiedział 200zł bo muwi że dał za nią ja bym ci radził kupić od niego cały ten silnik i pare plastików za 600 zł to nie dużo a ma tam top reicin wtłórną od apki malossi wario wydech sportowy itp. chyba by się opłacało a jak nie to sobie szukaj na alegro jest pełno lub sobie kup zamiennik chiński taki jak ja mam i 1rok już chodzi a o połowę tańszy
Edytowane przez piotrek131353 dnia 26-07-2012 21:59
Mechanika;
-cylinder Power Force aluminium 50cc
-gaźnik Arreche 17,5
-rozwiercony kruciec na 17,5mm
-stożek RMS
-wariator Polini Speed Controll
-komplet rolek Polini od 4.0g do 6.0g
-sprężynki sprzęgła Stege 6 czerwone
-sprężyna centralna Polini +15%
-przełożenia od SR
-wymienione wszystkie uszczelek (Tec) i i oleje (przekładniowy -Chipol , a do mieszanki Makita)
-szczęki chamulcowe Gafler
-wydech Metrakit hand made alu
-pasek Motoforce
-Gas box
Optyka;
-felga tył z nowej budy
-malowanie kraterów na kolor aluminium
-czerwony amorek w środku polerka
-polerowany dekiel i króciec
-skrucony chlapacz i wymieniony błotnik na krótki z nowej budy
-stożek w niebieskiej zabudowie
-przyciemniona tylnia lampa
-Diody Led w soczewkach
-dóżo nowych naklejek Str8 i Polini
-przedłużka amorka
-lotka od WR
manieks818 napisał/a:
ale to w przodzi jest tak ktos mi muwił ze to diody a do wymiany i alternator
daneos masz ten regulator napięcia po przednia czacha. jak usiądziesz na niej jak byś miał gdzieś jechać to będziesz miał go po lewej stronie . A jak staniesz na w prost niej i będziesz się na przód nia patrzył to po prawej stronie