[quote][b]kretek96 napisał/a:[/b]
mati mi chodzi co trzeba wymienić czytaj dokładnie a że mam cilinder po szlifcie to go szliftnołem żeby jeszcze coś pojeździć ...
Mi chodzi o takie propozycje jak KACPERBA1900
anajlepiej żeby jeszcze podać te najlepsze części te top reacing itp..[/quote]
Widzę że się nie dogadamy bo nie masz zielonego pojęcia o co chodzi.
Wiem o tym że masz cylinder, ale jest to seryjna jednostka z której nie osiągniesz takiej mocy jaką chcesz.
Musisz kupić cylinder o pojemności 70ccm: polini, malossi, airsal, dopiero wtedy możesz dokupować następne części.
Wydech, to samo się tyczy co cylindra ale pierwsze co zrób to ściągnij blokadę z przełożeń.
A odpala bezproblemowo i na wolnych nie gaśnie ? Jak tak to starły się rolki od wysokiej temperatury. Ja kiedyś na airsal racing i leoZX na takich tandetnych rolkach zrobiłem jakieś 50 kilosów śmigając z prędkością 90 po czym wyjechałem w dłuższą trasę. Zbierałem się jakieś 20 sekund do 50km/h, odkręcałem, wyciągam rolki. W sumie tfu, tego już nie można było nazwać rolkami ;p
Jest to bez różnicy, seryjnie był przeciwtalerz i wentylator osobno, teraz robią to jako jedną część. Po co dawać 90zł na mielochu ? U mnie masz połowę taniej
[url]http://allegro.pl/przeciwtalerz-wariator-airsal-morini-aprilia-sr-i1615488559.html[/url]