siema na zime bede malował katane tylko zastanawiam sie na jaki kolorek wiem ze to głupie pytanie bo sam powinienem zdecydowac bo ja tym jezdze ale moze wy macie jakies propozycje jaki kolorek uzyc?
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
ostry tgb podoba mi sie twoje malowanie ale zrob mofo dokładnie z bliska z boku i wyslij
suzuki katana w tuningu zapraszam na mój post Katanka Vortexa Lubisz to suko? Pamietaj!!! nie moc silnika a technika zrobi z ciebie zawodnika
NIe ma bata. NA pewno Metalik i do kanapy kolorki. nic innego. JAk dla mnie
Mechanika:
-Wydech: RR Turbo Kit
-Wario:Hebo Next Generation
-Rolki:4,3gr
-Gasbox: Malossi
-Sprężyny sprzęgła: Zielone Hebo
-Pasek: Polini Race
-Sprężyna centralna: +15% Polini
-Swieca: NGK R
-Fajka:NGK
-Ciśnienie opon: 1,5 bara. -!!!V-max:90 KM/H !!!
Optyka:
-Tylko Stópka boczna. Więcej nie trzeba.
nieno szacun dla ostrego naprawde masz talent super jest ta katana
bardzo dobre wrazenie zrobił namnie kolorek ostrego
Zgadza się Ostry ma świetnie kolory. Tylko najlepiej katanka wygląda w wersji WR niebiesko białej. NIe wiem mógłbyś zostawić te kolory ale tylko pomalować go bezbarwnym lakierem,żeby lśnił..
Mechanika:
-Wydech: RR Turbo Kit
-Wario:Hebo Next Generation
-Rolki:4,3gr
-Gasbox: Malossi
-Sprężyny sprzęgła: Zielone Hebo
-Pasek: Polini Race
-Sprężyna centralna: +15% Polini
-Swieca: NGK R
-Fajka:NGK
-Ciśnienie opon: 1,5 bara. -!!!V-max:90 KM/H !!!
Optyka:
-Tylko Stópka boczna. Więcej nie trzeba.
Ja mam tak.Głóne owiewki niebiesko białe a plastiki które w standardzie są czarne mam matowe Ogulnie zajebiście ale utrzymanie w czystości tesh jest zajebiscie... trudne
hehehe tez nie zły pomysł ostry masz wiecej zdjec z twojego kolorku oprocz tych 2-doch bo twoj kolorek tez całkiem niezły