Witam wszystkich katane kupilem 25.04.14 jezdzila tylko nie odpalala z rozrusznika ale kupilem nowy aku i juz startowala z rozrusznika stan ogolny dobry pare popekanych plastikow .
Cena zakupu 400 euro
Rocznik 2000
Chlodzona ciecza.
Zalety swietnie sie nia jezdzi.
Plany odnowic kola beda pomalowane na bialo i zwiekszyc szybkosc maksymalna narazie katana max jedzie 80km/h Reszta planow wyjdzie w miare czasu napewno bede dodawal fotki ze zmian . Mam jeszcze drugi skuterek po to jak jeden bedzie rozebrany to drugi bedzie jezdzil Pozdro.
Przebieg przy zakupie 21.000km
W soczewki z prrodu wrzucilem zarowki H7 LED
I jeszcze mam drugi skuterek ktory kupilem nie jezdzacy nie odpalal kupilem go za 70 euro to jest cpi Popcorn rocznik 2003 przebieg okolo 14.000km po dotarciu do mojego garazu odpalilem go i pomalu z nim dzialam bo ma duzo rzeczy do zrobienia nie odpala ze startera wogole tylko z kopki . Lapcie pare fotek popcorna.
Popcorn kupilem bez tylnej lampy i kierunkow ale to sie zrobi
Nowa ledowa lampka do popcorna
Edytowane przez wojtekkatana dnia 01-06-2014 20:02
morini, a co do tych kabli to nie mam pojecia. Na forum w zakładce Download jest plik do pobrania Schemat elektryczny katany Sprawdzaj kazdy kablek i dojdziesz co jest nie tak.
Spoko skuter jezdzi normalnie ale jak wymienialem swiece to zobaczylem te kabelki i raczej cos bylo kombinowane bo tak sobie odlaczone wisza nie mam pojecia z czego moga byc bo skuter jezdzi i to nawet niezle bo 80km/h lekko dzisiaj wymienilem swiece pomalu bede doprowadzal do konkretnego stanu . Morini czyli jakie czesci podchodza?
Wydaję mi się, że te kable są od podświetlenia kufra, ponieważ mam takie same, ale nie gwarantuję bo gdzieś jeszcze taki rodzaj złącza widziałem w katanie.
W moriniakach wielkiego pola do popisu nie masz. Popatrz sobie na np Mielochu lub ScooterKingz-ie jakie są dostępne części. Czytałem ze chcesz ją zrobić pod v-max, radze ci też nie kupować odrazu wszystkiego, lepiej sprawdz cos masz w środku a później dobieraj odpowiednio czesci
jak jezdzi teraz 80 to nawet nic nie rozbieraj w silniku tylko tak smigaj jezeli teraz dobrze chodzi. Te silniki mają do siebie to, że jak sie zajrzy to później po kolei wszystko trzeba wymieniać
Tun Mechaniczny ***Cylinder Malossi Sport 70 Ported-tłok ASSO 1 pierścień***
***Przełożenia wtórne Aprilia sr***
***Przełożenia pierwotne Malossi***
***Pasek Malossi Special Belt***
***Wał Top Racing Evolution NG HPC***
***Wariator Malossi Multivar***
***Rolki 8/7/6/5gr
***Docisk Malossi czerwona sprężyna***
***Gaźnik No name 21mm***
***Filtr Malossi e5***
***Wydech Yasuni c20***
***Łożyska NTN***